Beleving

Het verleden tot leven brengen. Dat is de missie van Archeologie Beleven!, het conceptontwikkelings- en realisatie deel van Erfgoed & Zo. Dat doen we door het opstellen van plannen en het intensief begeleiden van de realisatie ervan. Dat kan zowel betrekking hebben op nieuw te realiseren visualisaties of het opwaarderen van bestaande voorzieningen gericht op het beleefbaar maken van het (verre) verleden.
Nederland heeft een rijke geschiedenis. Nog veel van dit erfgoed ligt verscholen, ongezien en onbemind. Het is het domein van specialisten, de archeologen.Terwijl mensen toch veel interesse hebben in de verhalen die hier voor het oprapen liggen. Hier liggen voor gemeenten, lokale instanties en ondernemers kansen!

Bij Archeologie Beleven! gaan passie en ervaring hand in hand om het spannende verhaal te vertellen, waarbij de fysieke relicten en vondsten uit het verleden het vertrekpunt zijn. Door deze na te bouwen, door ze zichtbaar te maken of door een educatief programma te ontwikkelen. Het doel is het opnieuw beleefbaar maken binnen een verantwoord financieel kader.

Heeft of kent u een object dat volgens u een betere toekomst verdient of een bijdrage kan leveren aan de lokale toeristisch/recreatieve aantrekkelijkheid? Wilt u een aansprekende (re)constructie om het verleden tot leven te brengen? Neem dan gerust even contact op.
 qjTk71687170038.jpg


Experimentele Frankische pottenbakkeroven gebouw op Erve Eme, Zutphen